Afspraak maken

Bij voorkeur via de website. Het kan namelijk zijn dat ik mijn telefoon niet kan opnemen omdat ik iedereen die bij mij komt graag mijn volledige aandacht wil geven. Je kunt me dan mailen, onderstaand contactformulier invullen of een berichtje naar mijn telefoon sturen ( 06 31 91 27 91)

Ik neem dan contact met je op.

Boijl ligt in zuidoost Friesland. Er stopt een bus bijna voor de deur (naast de parkeerplaats voor mijn huis).

Kosten

Het tarief is 80 euro per sessie van 1,5 uur.
Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering kunt u een deel hiervan vergoed krijgen.
Hier kunt informatie over vergoedingen vinden.

Afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos afgezegd worden, Daarna worden de kosten in rekening gebracht.

 

Contactformulier

    ik ga akkoord met het privacybeleid van deze website