Vrouw en Wijs – Levenstherapie

Sessies levenstherapie

Soms is het leven moeilijk en gaat het allemaal niet goed. Door gebeurtenissen kan de  balans kan hevig verstoord raken en kan het voelen alsof er geen basis meer in je leven is. Ik help je graag om de balans weer te herstellen en opnieuw je basis te vinden. Ik ondersteun je wanneer er iets in je leven iets is waar je van los wilt komen én wanneer er iets is dat je je juist eigen wil maken.

Je kunt hierbij denken aan:

 • Je hebt (een) vervelende ervaring(en)  meegemaakt die nog steeds negatief doorwerken in je dagelijks leven. Ik help je om de impact die de ervaring op je heeft gehad te begrijpen en ik help je om er anders mee om te leren gaan.  
 • Je wil antwoorden op vragen in je leven waar je al langer mee worstelt
 • Je wilt minder stress en je minder onrustig voelen. Ik help je inzicht te krijgen waar deze onrust vandaan komt en hoe je er anders mee om kunt gaan. 
 • Je hebt extra energie en steun nodig om te herstellen
 • Je wil loskomen van een voor jou te dominante en/of strenge opvoeding of relatie. Ik help je om de verbinding met jouzelf weer te herstellen, zodat jouw eigen Wijsheid  weer leidend voor jou kan zijn.

   

  Kosten: 80 euro per sessie (afhankelijk van je ziektekostenverzekering kan je hier een deel van vergoed krijgen).

  Een cliënt komt bij me omdat ze zichzelf niet goed kan voelen.  Dit was een gevolg van veel angstige ervaringen omdat haar vader een psychiatrische ziekte had. Zijn onrust, tijdelijke opnames brachten veel stress en onrust in het gezin. Mijn cliënt was nog jong en was niet in staat het te begrijpen en kon haar eigen emoties niet verwerken. Haar moeder had haar eigen verwerkingsproces en was niet in staat voldoende bedding te bieden voor haar dochter. Voor mijn cliënt was het zo helpend om te begrijpen en te voelen dat ze nog heel veel angst en onrust van die periode in zich droeg. Om te voelen dat ze te weinig ondersteuning  had gehad. Ze kon haar woede en onmacht hierover loslaten en zichzelf toestaan om nu de nodige hulp en steun te ontvangen. Een heel helend proces.