Vrouw en Wijs – Levenstherapie

Sessies levenstherapie

Leven is heerlijk, maar soms zijn daar momenten die moeilijk zijn. Waar het even niet gaat. Waar de balans verstoord is. Ik help je graag om de balans weer te herstellen. Ik ondersteun je wanneer er iets in je leven iets is waar je van los wilt komen én wanneer er iets is dat je je juist eigen wil maken.

Je kunt hierbij denken aan:

 • Je hebt een vraag over iets in je leven waar je mee worstelt of je doet dingen op een manier waar je niet langer blij mee bent, maar het lukt je niet om het te veranderen. Samen kijken we waar de disbalans vandaan komt en brengen we er stap voor stap verandering in aan. Vastzittende energie komt op deze manier los en je gaat je echt beter voelen. Je wordt enthousiast omdat je voelt dat er dingen in jezelf op een positieve manier veranderen, waardoor je gemotiveerd bent om de dingen blijvend anders te doen in je leven.
 • Je voelt je onrustig en ervaart veel stress. Een beetje stress in je leven is goed, maar wanneer het langdurig is en je komt niet in de ontspanning, dan is het niet goed voor je. Ik help je om te doorzien wat gezonde stress is en waar het ongezonde stress wordt. Het is heel helpend om dit verschil duidelijk te hebben. Daarnaast help ik je te onderzoeken waar de onrust vandaan komt. En hoe je om kunt gaan met deze onrustige gevoelens zodat je steeds meer in rust komt en kunt blijven.
 • Je hebt weinig energie of je bent herstellend van een ziekte. Healing kan je hierin ondersteunen en helpen om meer energie te krijgen
 • Je hebt een opvoeding gehad binnen een orthodoxe religie, waarbij  je hebt geleerd dat er enkel een autoriteit buiten jou is.  En geen goedheid in jou als mens. Als hierdoor innerlijke verwarring is ontstaan kan ik je helpen om weer onderscheid te kunnen maken tussen God/Spirit en de kerk. En help ik je om de verbinding met jouw innerlijk te herstellen, zodat jouw eigen Wijsheid  weer leidend voor jou kan zijn.
 • Je hebt in het verleden dingen mee gemaakt die je nog niet goed hebt kunnen verwerken. Na je 45e is er van binnen uit een aanzet om alles dat nog niet verwerkt is en niet goed voor je  is opnieuw te bezien en te verwerken, zodat het je geen extra energie meer kost. Wat gebeurde is niet meer te veranderen. Maar je hoeft niet langer de gevolgen ervan te dragen. Ik help je om je vrij te maken van deze oude ballast en je zal merken dat je veel meer plezier en energie in je leven krijgt. 

   

  Kosten: 80 euro per sessie (afhankelijk van je ziektekostenverzekering kan je hier een deel van vergoed krijgen).

  Een cliënt komt bij me omdat ze zichzelf niet goed kan voelen.  Dit was een gevolg van veel angstige ervaringen omdat haar vader een psychiatrische ziekte had. Zijn onrust, tijdelijke opnames brachten veel stress en onrust in het gezin. Mijn cliënt was nog jong en was niet in staat het te begrijpen en kon haar eigen emoties niet verwerken. Haar moeder had haar eigen verwerkingsproces en was niet in staat voldoende bedding te bieden voor haar dochter. Voor mijn cliënt was het zo helpend om te begrijpen en te voelen dat ze nog heel veel angst en onrust van die periode in zich droeg. Om te voelen dat ze te weinig ondersteuning  had gehad. Ze kon haar woede en onmacht hierover loslaten en zichzelf toestaan om nu de nodige hulp en steun te ontvangen. Een heel helend proces.