Vrouw en Wijs – Levenstherapie

Traject: “Óntdek jouw eigen Wijsheid”

  En volg het pad naar meer rust, vertrouwen en plezier in je leven…..

Voel jij dat jouw leven zoals je dat nu leeft niet helemaal meer bij je past. Voel je dat er meer is, en wil je daar naar op zoek?

Wil jij wel veranderen, maar weet je niet goed hoe? Wil je echt wel aan je zelf werken, maar kan je ook wel wat steun gebruiken? Dan past dit traject helemaal bij jou.

Voor dit traject gebruiken we het oude spirituele symbool van de spiraal. Het symbool van leven en verbinden, van loslaten van het vertrouwde en weer herboren worden. Als kosmisch symbool is de spiraal de vorm van groei.

– Het hele traject heeft 7 stappen en loopt over ongeveer 25 weken.

– Het is een heel compleet programma waarbij individuele sessies (in de praktijk of online) afgewisseld worden met visualisaties en meditatieve oefeningen, die voor je klaarstaan in de online Vrouw en Wijs – leeromgeving. Je krijgt inspirerende en afwisselende opdrachten waarmee je zelfonderzoek doet, waardoor je mooie inzichten en aha – momenten krijgt.

– Op deze manier is er een mooie afwisseling tussen ondersteund en geholpen worden door mij – en eigen inbreng en zelf doen. Dit maakt dat je echt gebruik gaat maken van jouw eigen inzicht en wijsheid en leer je jouw eigen kracht te gebruiken en in te zetten.

– Je krijgt verschillende tool aangereikt die je helpen om meer bewust van jezelf te worden én te blijven.

 

– In de eerste 3 stappen krijg je zicht op waarom je de dingen nu doet zoals je ze doet. Vaak ontdek je dat je  dingen mee hebt gekregen vanuit je opvoeding en eerdere ervaringen. Met oefeningen die je aangereikt krijg kom je in contact met jouw eigen Wijsheid en doorvoel je of de dingen nog bij je passen of juist niet.

– De 4e stap is in je centrum komen. Hier leer je meer om in stilte te zijn. En wat jou weerhoudt om hier te zijn. Je komt hier in een met jouw verlangen: wat wil jij, wat zijn jouw belangrijkste waarden in je leven. Oefeningen helpen je om hier dieper in contact met jouw Wijsheid te zijn – je gaat herkennen hoe dit voor jou voelt. En op welke manier jij met haar communiceert én hoe je dit kunt versterken

– Vanuit je centrum ga je in 3 stappen naar buiten. De ervaringen die je hebt opgedaan in je centrum ga je nu omzetten in stappen. Je hebt je verlangen gevoelt, maar hoe past dit in je leven. Je krijgt oefeningen die je helpen hoe je dit kunt doen. Ik help je daar waar het ongemakkelijk voelt om het anders te doen. Ik help je waar je pittige emoties tegen komt. Verdriet, boosheid en onmacht mag je allemaal voelen – alles hoort erbij. Het hoeft je alleen niet uit je kracht te halen, je mag je emoties leren gebruiken om juist krachtiger te worden.

In totaal krijg je dus 7 x een sessie, 6 x visualisatie/meditatie en 6 x  huiswerkopdracht. Deze staan voor je klaar in de online ‘Vrouw en Wijs – leeromgeving’

Kosten voor dit hele traject zijn 800 euro (afhankelijk van je ziektekostenverzekering kunnen deze kosten deels vergoed worden.) Betaling in 4 termijnen mogelijk.